banner

Askeri liselere giriş sınavı (ALS) sonuçları açıklandı




20 Nisan’da ÖSYM tarafından yapılan Askeri liselerle bando astsubaylık hazırlık okullarına giriş sınavı (ALS) sonuçları açıklandı.

2014 ALS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2014-ALS) sonuçları açıklandı. Adaylar, ALS 2014 sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden ulaşabilir. 

ALS'e başvuran 52 bin 873 aday başvuru yaptı. Sınava başvuru yaptığı halde katılmayan aday sayısı ise bin 562.

ÖSYM'den yapılan ALS açıklaması

20 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2014 Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı’nın (2014-ALS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 30 Nisan 2014 günü saat 15:00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.