banner

Başbakan dershaneler üzerinden pazarlama yapıyor




AKP’nin yasalaştırmaya çalıştığı 4+4+4 teklifinde dershanelerin kapatılacağına yöneşlik bir strateji bulumadığını belirten CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi; başbakanını sözlerini pazarlama stratejisi olarak değerlendirdi.
akifhamzacebiCHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ”10 yılda dershanelerdeki öğrenci sayısını 2’ye katlayan AKP, bugün 4+4+4’ün bir pazarlama stratejisi olarak dershanelerin kalkacağını söylüyor. Bu teklifte böyle bir şey yok” dedi.

Haydarpaşa Lisesi Konferans Salonunda yapılan Üsküdar İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Hamzaçebi, burada yaptığı konuşmada, seçimlerin üzerinden bir yıllık zaman geçmemiş olmasına rağmen, Türkiye’de büyük bir siyasi gerginlik yaşandığını savunarak, seçimlerin daima ülkenin önüne bir fırsat çıkarmak ve siyasetteki tıkanıklığı aşmak üzere yapıldığını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.