banner

ODTÜ’deki Soma yürüyüşüne polis müdahalesi




ODTÜ'de Soma'daki madencilerin ölümlerini protesto etmek için Enerji Bakanlığı'na yürümek isteyen öğrencilere polis müdahale ediyor.

somakazaPolis şu anda TOMA ve biber gazıyla öğrencilerin kampüs dışına çıkmasını engelliyor.

Öğrenciler yürümekte ısrar edince polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Öğrenciler de sapanlarla taş, molotof kokteyli ve havai fişek atarak polise karşılık verdi. Polisin müdahalesinden sonra öğrenciler önce yerleşkenin içine kaçtı ardından tekrar toplanarak giriş kapısına kadar geldiler.

Çöp kutularıyla barikat kuran öğrencilerin bekleyişi devam ederken polis yerleşkenin girişine kadar girdi. Bir öğrenci gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğrencinin kafasından yaralı olduğu görüldü.

Bu arada göstericiler tarafından atılan bir molotof polislerin ortasına düştü.

Polisler yanma tehlikesi geçirirken bir polis de hafif yaralandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.