banner

Eğitim tartışmaları twitter’da…




Eğitim gündemi twitter’da da yankı buldu.

twitterErhan Erkut: Torpilin, kayirmaciligin, rusvetin, genelde yolsuzlugun ulkeyi ekonomik olarak geri biraktigini anlayacak egitim seviyesine yaklasiyoruz.
İrfan Erdoğan: Gemisini yürütenin kaptan olabileceğini sağlaycak şekilde yapılanmış olan eğitim sistemi bu sayede yenden tasarlnma şansı yakalamış olacak.
Enver Yücel: butun dersanelere sesleniyorum Sazan gibi gundeme atlamayin
Deniz Ülke Arıboğan: Bırakın üniversiteyi liselerde bile not ortalaması icin kayırma yapılıyor. Tanıdik çocuklarına destek çıkılıyor. Çocuklar okul değistiriyor.
Oktay Aydın: Dershaneler kapanmasa da soyle marjinallesir: yerlestirme degil skor sinavi yaparsiniz bunu her yil 3 kez yaparsiniz aday 11 den itibaren
Sibel kahraman: Yarış varsa sınav vardır. Sınav varsa da dershane. Yasak merdiven altını, kayıt dışını getirir. Bu da çok tehlikeli
Osman Can: işin politik kavga boyutunu bir kenara bırakırsak diyeceğim şu: Milli eğitim sistemini lağvedelim gitsin! Olur mu?

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.