banner

Türkiye Bursları Uluslararası Öğrenciler Akademisi başladı




Yurtdışı Türkler ve Akraba topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Türkiye Bursları kapsamında verilen ve dünyanın dört bir yanından  binlerce üniversite öğrencisinin Türkiye’de eğitim görmesini sağlayan Türkiye Bursları Uluslararası Öğrenciler Akademisi başladı. 

YTB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Sakarya, Eskişehir, Konya, Edirne, Kocaeli, Trabzon ve Kayseri'de çeşitli STK’lar bünyesinde bazı programları gerçekleştirilen akademide uluslararası öğrencilere kültür, sanat, edebiyat, tarih, sosyoloji, uluslararası ilişkiler, iktisat, sivil toplum, küresel gelişmeler gibi alanlarda dersler verilecek.

Açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla Bursa’da gerçekleştirilen organizasyonun ikinci akademik programı 25 Mayıs günü Ankara’da yapılacak. Programa Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Yurtdışı Türkler ve Akraba topluluklar Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül katılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.