banner

Pedagojik formasyon tercihler işlemleri için son gün




Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yerleştirme tercih işlemleri bugün sona eriyor. 

28 Mayıs'ta başlayan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yerleştirme tercih süresi bugün sona eriyor. ÖSYM'den yapılan duyuruda formasyon tercihleri için ek süre verilmeyeceği belirtildi.

2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yapılacak. Adaylar tercihlerini, 28 Mayıs-3 Haziran 2014 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. ÖSYM, tercih süresinin uzatılmayacağını bildirdi.





Pedagojik formasyon tercih kılavuzu için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.