banner

Açık öğretim lisesi ikinci dönem sınavı sonuçları açıklandı




MEB, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi İkinci Dönem Sınav Sonuçlarını açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi ikinci dönem sınav sonuçlarını, dün akşam saat 23.00’da açıkladı. Öğrenciler,  Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçlarını MEB’in internet sitesinden öğrenebilir.

MEB’den alınan bilgilere göre, 2013-2014 eğitim öğretim yılı ikinci dönem sınavları sonucunda Açık Öğretim Lisesi´nden 16 bin 245, Mesleki Açık Öğretim Lisesi´nden ise 11 bin 798 öğrenci mezun oldu.

 Bugüne kadar 654 bin 106 öğrenci Açık Öğretim; 142 bin 870 öğrencimiz de Mesleki Açık Öğretim Lisesi´nden diploma almaya hak kazandı.

Kayıt yenileme tarihleri 7-14 Temmuz

Her iki lisemizin 2013-2014 eğitim öğretim yılı üçüncü dönem kayıt yenileme işlemleri 07-14 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacak ve 18 yaşını doldurmuş öğrenciler müracaat edebilecekler. Öğrencilerin sınava girebilmeleri için mutlaka kayıt yenileme işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.