banner

PYBS sonuçları açıklandı Tıkla sonucunu öğren




Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) sonuçları açıklandı.

PYBS sonuçları saat 10.30’da Milli eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde açıklandı. Adaylar PYBS sonuçlarını Bakanlığın http://www.meb.gov.tr/ internet adresinden TC kimlik numaraları ve doğrum tarihlerini girerek öğrenebilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB)  5, 6, 7, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik 22 Haziran'da yapılan 2014 yılı parasız yatılılık ve bursluluk sınavı (PYBS) sonuçları açıklandı. 

PYBS, 22 Haziran'da 857'si yurt içi, biri yurt dışı olmak üzere toplam 858 sınav merkezinde yapılmış ve sınava 5, 6, 7, 9, 10,11'inci sınıf öğrencisi toplam 852 bin 701 aday başvurmuştu.

PYBS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.