banner

Dikey geçiş (DGS) tercihleri başladı




Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucuna göre, tercih işlemleri 21-26 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

ÖSYM, 2014 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemlerinin 21-26 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuruda, adayların DGS tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacakları bildirilirken, tercih işlemlerinin 21 Ağustos 2014 saat 14:00'da başlayacağı belirtildi.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşulların da tercih süresi içinde ÖSYM'nin  internet adresinden yayımlanacağı ifade edildi. 

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 19 Temmuz 2014 tarihinde yapılmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.