banner

MEB, görevde yükselme sınavına katılmaya hak kazananları açıkladı




MEB, 2014 yılı merkez ve taşra teşkilatı şef ve memur kadroları için 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan görevde yükselme sınavına katılmaya hak kazananları açıkladı. İşte görevde yükselme sınavına girmeye hak kazananların listesi;

Milli Eğitim Bakanlığı, 4-13 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvurularını aldığı 2014 yılı merkez ve taşra teşkilatı şef ve memur kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavına katılmaya hak kazanan adayları açıkladı. Görevde Yükselme Sınavı’na girmeye hak kazanan adaylar için sınav 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. Tek oturum olarak yapılacak sınav saat 10.00’da başlayacak ve 75 dakika sürecek. 70 ve üzeri puan alan adaylar atama başvurusunda bulanabilecek. 

Görevde yükselme sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi için Tıklayın

MEB görevde yükselme sınavı kapsamı

Sınavda; Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 12. madde hükmüne göre konular ile puan ağırlıkları aşağıda belirtilmiştir. Adaylara toplam 50 adet çoktan seçmeli (5 seçenekli) soru sorulacak.

 































Ayrıntılı bilgi için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.