banner

Öğretmen atama başvuruları ertelendi




MEB'in 40 bin öğretmen atamasını içeren kadro kontenjanlarına ilişkin dünkü açıklaması, "Torba Yasa"nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve Resmi Gazete'de yayımlanma sürecinin tamamlanamaması nedeniyle ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 40 bin öğretmen atamasını içeren kadro kontenjanlarına ilişkin açıklaması, "Torba Yasa"nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve Resmi Gazete'de yayımlanma sürecinin tamamlanamaması nedeniyle ertelendi.

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, kadro kontenjanlarına ilişkin çalışmaların Bakanlık ayağı tamamlandı. Ancak duyuru süreci, "Torba Yasa"nın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yapılacak.

Öğretmenlik başvuruları da bu süreçten sonra alınacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.