banner

KESK eylemi





Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), 4+4+4'ü protesto için eylem düzenlemek istedi. Farklı şehirlerden gelen üyeler Ankara'da toplanacaktı. Buna izin çıkmadı.

Hiç değilse Ankara'daki üyeler bir araya gelip Kızılay'da bir gösteri yapalım dediler. Geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu toplantıya da yasak getirildi. Bir zamanlar başörtüsü yasağını protesto etmek amacıyla, "Bütün Türkiye Elele" eylemi düzenlenmişti. Ankara'ya gelen protestocular il sınırından içeriye alınmayınca, Fazilet Partililer olarak büyük tepki göstermiştik. Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç, Abdullah Gül ve diğerleri dünün mazlumlarıydı; mağdurlarıydı. Bu yasağa karşı isyan etmişlerdi. Şimdi biraz empati diyorum. Ayrıca biraz da sağduyu. Yasakların ülkeyi daha da gerdiğini görmüyor musunuz? 
NAZLI ILICAK (SABAH) 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.