banner

Üniversiteyi kazanıp kayıt yaptırmayanlar için son tarih 10 Ekim




2014 ÖSYS ve 2014 DGS ile üniversitelere kayıt hakkı kazanıp kaydını yaptıramayan adaylar 10 Ekim 2014 Cuma gününe kadar kontenjana bakılmaksınız kaydını yaptırabilecek.

YÖK, 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ve Dikey Geçiş Sistemi (DGS) ile üniversitelere kayıt hakkı kazanıp kaydını yaptıramayan adayların 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kontenjana bakılmaksızın kayıtlarını yaptırabileceğini bu tarihten sonra başvuran adayların kayıt hakkını kaybedeceklerini bildirdi.

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.