banner

ÖYP yabancı dil eğitimi tercih sonuçları açıklandı




Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında atanan ve yabancı dil puanları 65'in altında olan araştırma görevlilerinin yabancı dil eğitimi alacakları üniversite tercih sonuçları açıklandı.

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında atanmış olup yabancı dil puanları 65'in altında olan araştırma görevlilerinin tercihleri doğrultusunda yurtiçinde yabancı dil eğitimi alacakları üniversiteler belli oldu. Araştırma görevlileri yabancı dil eğitimi alacakları üniversite tercih sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan TC kimlik numaraları ile giriş yaparak öğrenebilir

https://yoksis.yok.gov.tr/oypsonuc/

Tıklayın



YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.