banner

Yatılı okulda 55 öğrenci hastanelik oldu




Osmaniye'de kent merkezindeki yatılı bölge okulunun pansiyonunda kalan 55 öğrenci karın ağrısı, mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı

Yatılı okulda 55 öğrenci hastanelik Osmaniye'de, Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu'nun pansiyonunda kalan 55 öğrenci rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Pansiyonundaki bazı öğrenciler, akşam saatlerinde karın ağrısı, mide bulantısı şikayetiyle nöbetçi öğretmene başvurdu. Öğretmenin Osmaniye Devlet Hastanesi yetkililerine haber vermesi üzerine pansiyona çok sayıda ambulans gönderilerek şikayeti bulunan 55 öğrenci kentteki çeşitli hastanelerin acil servislerine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını, gözlem altında tutulduğunu bildirildi.

Çocuklarının hastaneye kaldırıldığını öğrenen bazı veliler, okul ve hastanelere gelerek öğretmen ve doktorlardan bilgi aldı.

Bu arada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden pansiyona gelen uzman ekibin akşam yemeğinden numune aldığı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.