banner

TEOG nakil sonuçları bugün açıklanacak




Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG kapsamında yapılan nakil başvuru sonuçlarını bu akşam açıklayacağını duyurdu.

TEOG nakil sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı,  merakla beklenen TEOG nakil başvuru sonuçlarını bu akşam açıklayacağını duyurdu. Öğrenciler, TEOG nakil sonuçlarını e-Okul üzerinden öğrenebilecek. TEOG kapsamında evlerinden uzak okullara yerleştirilen 4 bin öğrenci, il ve ilçelerde kurulan komisyonlara başvuru yaparak ikametgahlarına yakın okullara nakil yaptırabilecek.

Bilindiği gibi, Bakanlık geçen hafta cuma günü Kurban Bayramı arifesine denk geldiği için TEOG nakil sonuçlarını açıklamamıştı. MEB’den yapılan duyuruya göre, geçen hafta yapılan başvurular ile bu hafta çarşamba ve perşembe günleri yapılan başvurular birleştirilerek TEOG nakil sonuçları 10 Ekim Cuma akşamı açıklanacak. Buna göre, 29 Eylül - 9 Ekim arasında yapılan nakil başvurularının tamamı bu akşam açıklanacak. Adaylar başvuru sonuçlarını e-Okul üzerinden öğrenebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.