banner

Ek yerleştirme üniversite kayıt süresi uzatıldı




Ek yerleştirmelerden üniversiteye kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrenciler için verilen süre, 24 Ekim'e kadar uzatıldı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonucunda, yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrenciler için 10 Ekim'e kadar verilen süre, 24 Ekim'e kadar uzatıldı. 

YÖK'ün internet sitesinde yer alan duyuruda, ÖSYS sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrencilere 10 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar verilen süre, 24 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı.

Duyuruda, "Yurdumuzda yaşanan sokağa çıkma gibi olaylar nedeniyle 24 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt hakkı verilmesine karar verilmiştir" denildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.