banner

Öğrencilerin zor anları




Ereğli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamındaki atletizm yarışmasında bazı öğrenciler baygınlık geçirdi, bazıları dereceye giremeyince ağladı. 

İlçe merkezindeki sahil bulvarında ortaokul ve lise öğrencileri arasında yapılan yarışlarda, kızlar yaş gruplarına göre 800, bin 200 ve bin 500 metrede, erkekler ise bin, bin 500 ve 2 bin metrede ter döktü. 

Bazı öğrenciler, bitiş çizgisine vardıktan sonra rahatsızlanarak bir süre yerden kalkamadı. Baygınlık geçiren öğrencilere ilk müdahale, öğretmenler ve sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Yarışta dereceye giremeyenler, arkadaşlarına sarılarak ağladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.