banner

Rotasyon yönetmelik taslağı bugün görüşülecek




MEB Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmelik Taslağı'nı, bugün Kayseri'de düzenlenecek toplantıda ele alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmelik Taslağı'nı, bugün Kayseri'de düzenlenecek toplantıda ele alacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, MEB tarafından hazırlanan taslak, yarın saat 08.30'da Kayseri Erciyes Dağı Mirada Otel'de düzenlenecek toplantıda ilgili paydaşların görüşlerine açılacak.

Yönetmelik taslağına "MEBBİS" üzerinden 2 binin üzerinde görüş gelmişti.

Bakanlık yarın Kayseri'de başlayacak ve iki gün sürecek toplantıya genel müdürlerini, daire başkanlarını, il ve ilçe milli eğitim müdürlerini, şube müdürlerini, bazı okul müdürlerini ve öğretmenleri davet etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.