banner

7 yaşında, yazdığı kitaptan 1 milyon dolar kazandı




7 yaşındaki Dylan Siegel hasta arkadaşı için bir kitap yazdı. Chocolate Bar isimli kitap sayesinde hastalığın araştırılmasında kullanmak üzere 1 milyon dolar yakın bir gelir elde etti.

Los Angeles'lı 7 yaşındaki Dylan Siegel geliri en iyi arkadaşı Jonah Pournazarian'ın hastalığının araştırmasında kullanılmak üzere bir kitap yazdı. Kitap sayesinde 1 milyon dolar eldi edildi.

Chocolate Bar isimli kitap sayesinde Siegel 1 milyon dolara yakın bir meblağ toplamayı başardı. Siegel'ın arkadaşı Jonah Pournazarian 'tip 1 B glikojen depolama hastalığı' denilen nadir görülen bir hastalıkla mücadele ediyor.

6 yaşındaki Jonah bebekliğinden itibaren bu hastalığın pençesinde olduğu biliniyor. Dylan da en iyi arkadaşının tedavisinin araştırılmasına katkıda bulunmak için kolları sıvadı ve bir kitap yazdı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.