banner

Öğrencisini öpen öğretmen tutuklandı!




Adana'da, bir resim öğretmeni, 13 yaşındaki öğrencisini ders sonrası, "senin resmin tamamlanmamış, güzel olmamış" diyerek sınıfta başbaşa kaldıktan sonra arkasından sarılıp öptüğü iddiasıyla tutuklandı.
 Olay, merkez Seyhan ilçesindeki bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, resim öğretmeni İ.S. (44), bir hafta önce ders sonrası 13 yaşındaki ilköğretim 8. sınıf öğrencisi G.B.'nin yanına gelerek "Sen dışarı çıkma, senin yaptığın resim güzel olmamış ve tamamlanmamış" dedi. Bu arada G.B.'nin yanında bulunan erkek arkadaşı "Bende kalacağım" dedi ancak öğretmen erkek öğrenciyi dışarı çıkardı. Daha sonra kız öğrencinin yanına gelen öğretmen öğrencisini arkasından sarılıp öptü. Bu sırada G.B. bağırmak istedi ancak öğretmen öğrencisinin ağzını kapatıp, "Beni şikayet etme edersen öğretmenlik hayatım biter" dedi.

Bu arada, dışarı çıkarılan erkek öğrenci de arkadaşlarının üzerine çıkarak pencereden öğretmenin G.B.'yi öptüğünü gördü. Erkek öğrenci G.B.'nin şikayet etmesini bekledi, ancak şikayetçi olmayınca rehber öğretmene durumu anlattı. Bunun üzerine rehber öğretmen G.B.'yi çağırarak olayı sordu. G.B. de resim öğretmeninin kendisine tacizde bulunduğunu doğrulayınca öğretmen durumu müdüre bildirdi. Okul müdürü de durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Önceki akşam saat 19:00 sıralarında yakalanan öğretmen, 290 promil alkollü olduğu için polis İ.S'nin ifadesini sabahleyin alabildi.

Öğretmen ifadesinde erkek öğrencilerin tembel olduğunu, bu nedenle kendisine iftira attığını söyledi. Öğretmen sorgusunun ardından "çocuğa nitelikli cinsel istismar" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan İ.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.