banner

KPSS tercih kılavuzunda ikinci değişiklik




ÖSYM’den dün yapılan KPSS kılavuzundaki değişiklik duyurusunun ardından bugün de KPSS 2014/2 kılavuzunda yeni bir değişikliğin yapıldığı bilgisini paylaştı.

ÖSYM,  KPSS kılavuzunda ikinci kez yapılan değişiklik nedeniyle adayları uyardı. ÖSYM’nin dün yaptığı KPSS değişiklik duyurusunun ardından bugün de ikinci bir değişiklik duyurusu yapıldı. 17 Kasım 2014 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan KPSS-2014/2 Tercih Kılavuzunda yer alan “ADAYLARCA BAŞVURU YAPILABİLECEK ALT ÖĞRENİM DÜZEY(LER)İNDEKİ KADRO/POZİSYON UNVANLARI”na (Ortaöğretim) Devlet Personel Başkanlığı tarafından “İstidlalci” ve “Rasatçı” unvanları eklendiği bildirildi.

KPSS-2014/2 Tercih Kılavuzu, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlandığı, bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adayların, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebilecekleri ifade edildi. Adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerektiğinin de altı çizildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.