banner

Üniversitedeki yolsuzluk soruşturmasında yeni gelişme




Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca MAÜ'de yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 46 kişi adliyeye sevk edildi

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde (MAÜ) yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 46 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 12 Temmuz'da MAÜ'de "haksız ekonomik çıkar sağlamak, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak" iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin MAÜ Rektörlük binası ve kampüsteki bazı binalar ile belirlenen adreslerde eş zamanlı aramanın ardından gözaltına alınan 46 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler adliyeye çıkarıldı.

Soruşturma kapsamında 84 kişi gözaltına alınmış, 38'i ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.