banner

Ocak ayında 15 bin öğretmen atanacak




Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ocak ayında 15 bin öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ocak ayında 15 bin öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.

Öğretmenlerin milli gelişim ve gelecek için önemli rolü olduğunu belirten Başbakan Davutoğlu, "Öğretmenlerimizin milli gelişimimizdeki ve geleceğimizdeki rollerini göz önüne alarak, inşallah  2 Aralık'ta, 19. Milli Eğitim Şurası'nda Öğretmen Strateji Belgesi'ni ilan edeceğiz. Bu belgenin oluşumuna hepinizin katkıda bulunması önemli. Sizlerin tecrübelerine dayanarak ilan edeceğiz. Son olarak birçok öğretmen adayımızı mutlu edecek bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah ocak ayında emekli olacak öğretmenlerimizin de durumlarını göz önüne alarak, 15 bin yeni kadro ilan edeceğiz ve 15 bin öğretmen atamasını ocak ayında yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu haberin öğretmen olma aşkıyla bekleyen birçok adayı mutlu edeceğine yönelik inancını dile getiren Davutoğlu, "Bir tür öğretmenler günü hediyesi olarak bunu, sizlere,  öğretmenlerimize, ailelerine tevdi etmek istiyorum" diye konuştu.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin de Twitter’dan Başbakan Davutoğlu’nun atama müjdesini paylaştı.  Tekin, “Sayın Başbakanımızın müjdesiyle 15.000 yeni arkadaşımızı 2015 yılı başında MEB ailesine dahil edeceğiz. Hayırlı olsun” diye yazdı

Ayrıntılar geliyor...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.