banner

Kar nedeniyle TEOG’a giremeyen öğrenciler ne yapacak?




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bugün bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle TEOG sınavının yapılamadığını belirterek, sınavların yapılamadığı okullardaki öğrencilerin telafi sınavına gireceklerini kaydetti.

Bakan Avcı, “Antalya Akseki’de, Karaman’da, bazı ilçelerimizde TEOG sınavları yapılamadı. Buradaki öğrencilerimiz telafi sınavına girecekler” dedi.

8. sınıfların liseye giriş sınavı TEOG’un ilk gün oturumları tamamlandı. TEOG’un ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı önemli açıklama yaptı. Bakan, TRT Haber ekranlarından yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle TEOG sınavının yapılamadığı okullardaki öğrencilerin telafi sınavına gireceklerini kaydetti.

Bakan Avcı, “Antalya Akseki’de, Karaman’da, bazı ilçelerimizde TEOG sınavları yapılamadı. Buradaki öğrencilerimiz telafi sınavına girecekler” dedi.

TEOG mazeret sınav tarihleri

Mazeret sınavları ise 13-14 Aralık'ta yapılacak. İkinci dönem ise merkezi ortak sınav, 29-30 Nisan 2015'te, mazeret sınavı ise 16-17 Mayıs 2015'te gerçekleştirilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.