banner

Ek öğretmen ataması için başvurular 1 Aralık’ta başlıyor




Milli Eğitim Bakanlığı, Eylül ayı içinde 40 bin öğretmen ataması sonucunda boş kalan 358 kontenjan için tercihlerin 1-5 Aralık 2014 tarihleri arasında alınacağını duyurdu. Atamalar 8 Aralık’ta yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Eylül ayı içinde 40 bin öğretmen ataması sonucunda boş kalan 358 kontenjan için tercih duyurusu yaptı. Bakanlıktan yapılan duyuruya göre, 2014 Yılı Eylül Dönemi Öğretmenlik için Başvuru ve Atama Duyurusu çerçevesinde ilk atama kapsamında başvuruda bulunan adaylar arasında 26’ncı seçenek olarak “Tercihlerim dışındaki başka bir eğitim kurumuna atanmak istiyorum.” Seçeneğini işaretleyenlerden boş kalan 358 kontenjana 15 alanda öğretmen ataması yapılacağı belirtildi. Adaylar, tercihlerini 1-5 Aralık 2014 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr vehttp://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden Elektronik Başvuru Formu ile yapacak. Başvuru formları başvuru süresi içerisinde il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerine onaylattırılacak.

Atamalar Elektronik Başvuru Formunda evet seçeneğinin işaretleyenler arasından alanlar itibarıyla KPSS10 ve KPSS121 puan üstünlüğüne göre yapılacak sıralama sonucunda Bakanlıkça öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumlarına kura ile 8 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

Ek Atama Yapılacak Alanlar ve Kontenjan Listesi (2014 Aralık)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.