banner

AÖF 6-7 Aralık güz dönemi sınav yerleri belli oldu Tıkla öğren




6-7 Aralık 2014 güz dönemi ara sınavları sınava giriş belgeleri internette erişime açıldı ve AÖF 2014-2015 güz dönemi sınav yerleri belli oldu. AÖF sınava giriş belgeleri 27 Kasım 2014 saat 17:00 itibariyle adayların erişimine açıldı AÖF güz dönemi sınav yerinizi öğrenmek ve sınava giriş belgenizi indirmek için Tıklayın

6-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınavlarına girecek öğrencilerin sınav yerleri belli oldu. AÖF öğrencilerinin 6-7 Aralık güz dönemi ara sınavları sınava giriş belgeleri AÖF’ün http://aof.anadolu.edu.tr/ internet adresinden erişime açıldı.

AÖF sınava giriş belgesi nasıl indirebilirim?

AÖF sınav yerimi nasıl öğrenebilirim? 

AÖF güz dönemi sınav yerinizi öğrenmek ve sınava giriş belgenizi indirmek için Tıklayın

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) birinci dönem (güz dönemi) ara sınavları 6-7 Aralık Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere toplam 4 oturumda yapılacak. Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğleden sonra 14.00’da olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilecek. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 ile 16.30 saatleri arasında hizmet verecek. Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılacak. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılacak.

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılacak.

AÖF sınava giriş belgeleri 27 Kasım 2014 saat 17:00 itibariyle adayların erişimine açıldı AÖF güz dönemi sınav yerinizi öğrenmek ve sınava giriş belgenizi indirmek için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.