banner

Ek atama başvuru sonuçları bugün açıklanıyor




MEB, Eylül ayında yapılan 40 bin öğretmen atamasında boş kalan 358 kadro için başvuruları tamamladı. MEB Aralık ayı öğretmen atama sonuçlarını bugün (8 Aralık 2014) açıklayacak. Öğretmen adayları atama sonuçlarını MEB’in http://mebbis.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden öğrenebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eylülde yapılan 40 bin öğretmen atamasında boş kalan 358 kadro için atama tercih başvurularını geçtiğimiz Cuma günü tamamladı. Atama sonuçları bugün açıklanıyor. 

Atamalar Elektronik Başvuru Formunda "evet" seçeneğini işaretleyenler arasından, alanlar itibarıyla KPSS10 ve KPSS121 puan üstünlüğüne göre yapılacak sıralama sonucunda Bakanlıkça öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumlarına kura ile 8 Aralık 2014 tarihinde yapılacak

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.