banner

Burslarını alamayan öğrenciler büyükelçilik binasını bastı




Eğitimlerini Türkiye'de sürdüren bir grup Libyalı öğrenci, burslarını alamadıkları gerekçesiyle Libya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne zorla girdi.

Eğitimlerini Türkiye'de sürdüren bir grup Libyalı öğrenci, burslarını alamadıkları gerekçesiyle Libya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne zorla girdi. Elçilik binasına çok sayıda polis gelerek güvenlik önlemi alırken, öğrencilerin büyükelçilik bahçesinde bekleyişi de devam ediyor.

Türkiye'de okuyan 100 kadar Libyalı öğrenci, burslarını alamadıkları iddiasıyla elçilik görevlileri ile görüşmek için içeri girmek istediler. Görevlilerle öğrenciler arasında gerginlik yaşandı.

Ankara Cinnah Caddesi Kırkpınar Sokak girişinde bulunan Libya Büyükelçiliği’nde hareketli dakikalar yaşandı.

Türkiye’de okuyan yaklaşık 100 Libyalı öğrenci, burslarını alamadıkları iddiasıyla büyükelçilik binasını bastı.

Büyükelçilikte görevli güvenlikçiler ve personelle, öğrenciler arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine olay yerine polis çağırıldı.

Elçilik binasına çok sayıda polis gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.