banner

Öğretmen servisi devrildi: 12 yaralı




Yozgat'ın Sorgun ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 11'i öğretmen 12 kişi yaralandı.

Sorgun'dan görev yaptıkları Yeniyer beldesi Ahmet Fakılı Mahallesi'ndeki okula giden öğretmenleri taşıyan İsmail Güran (45) yönetimindeki 66 M 3658 plakalı servis minibüsü, Karakız Mahallesi yakınlarında kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, minibüste bulunan öğretmenler Fatma Küpçü (29), Neslihan Karapınar (26), Nazlı Akyüz (28), Ertuğrul Yücel (42), Yasin Çelik (32), Sebahattin Çakmak (36), Taha Mert (28), Sema Çelik (27), Sümeyye Erbek (23), Fatma Uymaz (27) ve Mustafa Babaarslan (43) ile servis şoförünün kızı olan 7. sınıf öğrencisi Tuğçe Güran (13) yaralandı.

Ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Ahmet Fakılı İlkokulu/Ortaokulunda görevli öğretmenler ile öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.