banner

YGS adayının şanssız günü!




Amasya’da YGS’ye giderken otomobiliyle bir kişiye çarpan 19 yaşındaki sürücü, polis gözetiminde sınava girdi.

Amasya’da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giderken gazeteci Ferhat Lap’a (35) çarpan 19 yaşındaki sürücü, polis gözetiminde sınava girdi.

YGS’ye girmek için 05 EH 595 plakalı otomobil ile Amasya Anadolu Lisesi’ne giden Serhat Kayım (19), bir haberi takip etmek için Nergiz Mahallesi’nde kaldırımda yürüyen Ferhat Lap’a çarptı. Ağır yaralanan Lap, 112 Acil Servis ekiplerince, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Lap, buradaki müdahalenin ardından, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Lap’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazadan sonra sürücü, savcının özel izniyle polis gözetiminde YGS’ye girdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.