banner

Olaylı dekan siyasete atılıyor




Eski Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Yusuf Devran’ın Gümüşhane'de AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğu iddia edildi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki baskıcı uygulamaları ile sıkça gündeme gelen eski dekan Prof. Dr. Yusuf Devran'ın Gümüşhane'de AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğu iddia edildi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin eski dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran, siyasete giriyor. Gümüşhane.gen.tr adlı haber sitesinin duyurduğu habere göre, Devran, Gümüşhane'de AK Parti 'den aday adayı oldu. Haberde, Gümüşhaneli olan Devran'ın aday adaylığını kente gelerek basın açıklamasıyla duyuracağı belirtildi.

Devran, dekan olduğu dönemde baskıcı uygulamaları ile dikkat çeken, fişleme iddiaları ve öğretim üyelerini tehdit etmekle itham edilmişti. Samanyolu TV kökenli Devran, ayrıca dekan olduğu dönemde fakültenin öğretim kadrosuna özellikle Fatih Üniversitesi ve ABD 'nin Teksas eyaletindeki bir üniversiteden kişileri almakla suçlanmış, hakkında sosyal medyada iddialar yer almıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.