banner

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı




Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ülkenin kuzeybatı kesimlerinde, derin alçak basınç merkezi nedeniyle güneyli yönlerden kuvvetli olan fırtınanın ardından 2 Şubat Pazartesi günü İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Yalova, Çanakkale'nin güney ve doğusu, İzmir ve Manisa çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, 02.00-19.00 saatlerinde görülecek çok kuvvetli yağış sırasında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapılırken, ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine işaret edildi.

İDO'dan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle 07.30 Kartal-Yalova, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri yapılamayacak.

Öte yandan, il genelinde sabaha kadar etkili olan şiddetli lodosun ardından sabah saatlerinde yağış başladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.