banner

12 Şubat’ta okulların tatil edildiği iller




12 Şubat Perşembe okulların tatil edildiği iller

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Afyonkarahisar, Karaman ve Konya kent merkezleri ile Ankara'nın Polatlı, Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme ilçesinde okullar 1 gün tatil edildi.

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Konya kent merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ve Konya kent merkezi ile Güneysınır, Akören, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Yunak, Derbent, Hadim, Derebucak, Çeltik, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük, Altınekin, Doğanhisar ve Seydişehir ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Şubat Perşembe ara verildiği duyuruldu.

Öte yandan Afyonkarahisar ve Karaman'da da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

Karabük

Karabük'ün Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde bir gün ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Ovacık'ta Spor Lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar, bugün ve yarın tatil edildi.

Eskipazar ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler bir gün izinli sayıldı, Eflani ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.

Kastamonu

Kastamonu'nun İnebolu ve Doğanyurt ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İnebolu ve Doğanyurt ilçelerindeki okullar bugün tatil edildi.

Öte yandan, iki gün önce başlayan yağışın ardından ulaşıma kapanan köy yollarındaki çalışmalar sürüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.