banner

ÖSYM’den 2013 TUS kayıt açıklaması




ÖSYM, 2013 TUS Sonbahar Dönemi’nde İdare Mahkemesi kararıyla iptal edilen sorular nedeniyle yapılan yerleştirme işlemi sonucu yapılacak kayıtlar hakkında açıklama yaptı.

ÖSYM, 2013 TUS Sonbahar Dönemi’nde İdare Mahkemesi kararıyla iptal edilen sorular nedeniyle yapılan yerleştirme işlemi sonucu yerleşen ve yerleştirme sonucunu kabul ettiklerine dair yazılı beyanlarını ÖSYM’ye bildiren adayların kayıt işlemlerinin bugünden itibaren 10 iş günü içerisinde yerleştirildikleri kuruma başvurmaları şartıyla yapılacağını bildirdi.

ÖSYM’den yapılan açıklama şöyle;

2013-TUS Sonbahar Dönemi Sınavına İlişkin Ankara 10. İdare Mahkemesinin 23.09.2014 tarihli ve 2014/2 E. Sayılı dosyasında bahsi geçen 6 soru hakkında verilen Yürütmeyi Durdurma Kararının uygulanması amacıyla 26 Ocak 2015 tarihli Duyurumuz doğrultusunda yapılan yerleştirme işlemleri tamamlanarak sonuçlar, 30 Ocak 2015  tarihinde ÖSYM’nin internet adresinden açıklanmıştır. Bu yerleştirmede yerleşen adaylar, yerleştirme sonucunu kabul ettiklerine dair yazılı beyanlarını, 13 Şubat 2015 tarihine kadar Merkezimize bildirmişlerdir.

Bugün itibarıyla yerleştirme sonucunu kabul eden adaylara ilişkin bilgiler, ilgili kurumlara Merkezimiz tarafından elektronik ortamda iletilecektir. Yerleşen adayların 10 iş günü içerisinde yerleştirildikleri kuruma kayıt yaptırmaları zorunludur.   

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.