banner

Başbakan’dan protestoculara nezaket dersi




Başbakan Erdoğan, ATO Kongre ve Sergi Sarayı Congresium'da düzenlenen İş ve Meslek Danışmanlarını atama töreninde yaptığı konuşması sırasında ayağa kalkıp konuşmaya başlayan iki genç kız polis tarafından dışarı çıkarılmak istendi.

Başbakan Erdoğan polislere salondan çıkarılmamalarını söyleyerek iki genç kızın salonda kalmasını istedi. Bir süre tekrar ayağa kalkıp konuşmaya başlayan iki genç kıza Başbakan Erdoğan,  "Özel birşeyin varsa toplantının sonunda gelir bunları sorarsın. Ama şurada Başbakan'ınız konuşuyor önce bunu bir dinle" dedi.

Başbakan Erdoğan, ATO Kongre ve Sergi Sarayı Congresium'da düzenlenen İş ve Meslek Danışmanlarını atama törenini katıldı. Başbakan Erdoğan, kürsüde konuşmaya başladığı sırada salonda bulunan iki genç kız ayağa kalkarak konuşmaya başlayınca polisler tarafından salondan çıkarılmak istendi. Başbakan Erodğan, polislere "Polis arkadaşım neden çıkarıyorsun dışarı ?" diyerek iki genç kızın salonda kalmalarını istedi.

Başbakan Erdoğan konuşmasına devam ederken aynı olduğu tahmin edilen iki genç kız ayağa kalkarak tekrar konuşmaya başladı. Başbakan Erdoğan, "Bak..Böyle bu tür oturumlarda önce nezaketi öğreneceksin kardeşim. Otur bakalım yerine. 3 bin kişinin olduğu salonda bu maalesef nezaketsizliktir. Böyle birşey olmaz. Burada bir defa dinlemesini bileceksin. Özel birşeyin varsa toplantının sonunda gelir bunları sorarsın. Bakanımıza ve herkese sorarsın. Ama şurada Başbakan'ınız konuşuyor önce bunu bir dinle. Burada 2 bin 817 kişiye iş veriliyor" dedi.

Bunun üzerine iki genç kız polis tarafından salondan çıkartıldı ve Başbakan Erdoğan konuşmasına devam etti.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.