banner

Wesley Sneijder'den eğitime destek




Galatasaray Futbol Takımı'nın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, "Geleceğin Tohumları Filizleniyor" eğitim projesine imzalı formasıyla katkı sağladı.

Kavram Meslek Yüksek Okulu'ndan yapılan açıklamada, Öğrenci Konseyi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Süper Lig'de forma giyen yıldız oyunculardan alınacak imzalı formaların satışından elde edilecek gelirin, eğitime destek amacıyla kullanılacağı duyuruldu. Açıklamada, etkinliğe ilk katılan ismin Wesley Sneijder olduğu belirtildi.

Sneijder tarafından gönderilen imzalı formanın satıldığı ve elde edilen gelirle, Adana Lütfiye Kısacık İlköğretim Okulu'nun bilgisayar laboratuvarına tablet bilgisayarlar alındığı kaydedildi.

Proje kapsamında, Beşiktaşlı Demba Ba, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Trabzonsporlu Oscar Cardozo başta olmak üzere bir çok Süper Lig takımı futbolcusunun imzalı formalarının, eğitime destek amacıyla satışa çıkarılacağı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.