banner

Arel Üniversitesi’ndeki söyleşide protesto şoku




Arel Üniversitesi Öğrenci Konseyinin Tepekent Yerleşkesinde düzenlediği Yerel Yönetimler ve Demokrasi konulu söyleşiye bir öğrencinin protestosu damga vurdu

Bakırköy ve Küçükçekmece Belediye Başkanlarının katıldığı Arel Üniversitesi Öğrenci Konseyinin Tepekent Yerleşkesinde düzenlediği Yerel Yönetimler ve Demokrasi konulu söyleşide Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in konuşması sırasında bir öğrencinin, “  Bütçenizi halka hizmet olarak mı yansıtıyorsunuz yoksa mensup olduğunuz partinin yaptığı gibi sizde ayakkabı kutularına aktarıyorsunuz” sorusu üzerine bir anda salon karıştı ve söyleşiyi düzenleyen öğrenci konseyi üyeleri konuşmayı yapan öğrenciyi ve onu destekleyen protestocu grubu  itiş kakışlar arasında salondan çıkarttı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in belediyelerin bütçeleri üzerine konuşma yaptığı sırada bir öğrencinin, “  Bütçenizi halka hizmet olarak mı yansıtıyorsunuz yoksa mensup olduğunuz partinin yaptığı gibi sizde ayakkabı kutularına aktarıyorsunuz” sorusu üzerine bir anda salon karıştı ve söyleşiyi düzenleyen öğrenci konseyi üyeleri konuşmayı yapan öğrenciyi ve onu destekleyen protestocu grubu  itiş kakışlar arasında salondan çıkarttı.









Başkan Kerimoğlu,”Üniversiteler hoşgörünün merkezidir”

Ortamın gerilmesi üzerine söz alan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun  ,”Lütfen arkadaşlar, üniversiteler;  birlikte yaşamın, hoşgörünün ve farklı düşüncelere saygının merkezidir.  Sizleri sükunete davet ediyorum” sözleriyle salon sakinleşti ve söyleşi kaldığı yerden devam etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.