banner

Dönüşümde ikna odaları şoku yaşanıyor




Antalya'da Başlayan TÖDER'in dershanelerin dönüşümü ve özel okullar toplantısında “İkna Odaları” şoku yaşandı.

Eğitimtercihi- MEB özel öğretim dönüşüm ve teşvik dairesi başkanı Fettulah Güner dönüşümle ilgili sunum yaparken kürsüye davet ettiği bir temel lise sahibi, dönüşümle ilgili deneyimlerini paylaştı. Temel liseye ilk dönüşen dershanelerden olduğunu belirten kurum sahibi, devlet okullarından bir dirençle karşılaştıklarını söyledi. Norm kadro fazlası oluşmaması için öğretmen ve idarecilerin devlet okullarında öğrencilerin temel liseye geçmemesi için ikna odaları kurduğunu söyleyen kurum sahibi, MEB’in bu konuyla ilgili çözüm bulmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.