banner

Onlar artık hayatta değil!




Ankara'da oturdukları evdeki sobadan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Aydın ailesinin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 5 yaşındaki Ece Sıla ve 1 yaşındaki Hira Gül zehirlendikleri sobanın önünde eğleniyor.

Haberin videosu için tıklayın

Ankara'nın Keciören ilçesinde, apartmanın kapıcı dairesinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Ahmet Aydın, eşi Betül Aydın ve çocukları 5 yaşındaki Ece Sıla ile 1 yaşındaki Hira Gül'ün son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde YSK'da çılaşan Ahmet Aydın, evinde müzik setinden çalan oyun havasında çocuklarının oynamasını cep telefonu ile görüntülüyor.

Görüntülerde dikkat çeken en çarpıcı nokta ise minik kızların, zehirlendikleri sobanın önünde birkaç gün sonra başlarına geleceklerden habersiz gönüllerince eğlenmesi. Bir başka görüntüde ise Ahmet Aydın, memleketi Nevşehir'de Kızılırmak nehri kenarında tuttuğu balıkları mangalda pişiriyor.

Aydın ailesinin cenazelerinin Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı beldesine getirileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.