banner

Lise öğrencileri eğitimde çığır açtı!




Küçükçekmece'de eğitim veren Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Otomasyon eğitimi alanında geliştirdikleri yeni tasarım büyük ilgi uyandırdı.
Otomasyon Mekatronik Eğitim Seti bu set Dünya Endüstri Fuarı'nda büyük ilgi gördü. Küçükçekmece Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri elektronik otomasyon eğitimi konusunda çığır açan bir eğitim seti projesi geliştirdi.

Projenin amacı meslek eğitiminde kalifiye elemanlar yetiştirerek sanayiye katkıda bulunmak ve uygulamalı eğitimin maliyetini azaltmak.

Tasarlanan eğitim seti yabancı şirketler ve Millieğitim Bakanlığı'nın yüksek fiyatlarla sattığı setlerden çok daha kullanışlı ve üstün...

Projenin bir diğer özelliği ise bu kadar kapsamlı bir setin tamamen okul öğrencilerinin emeğiyle yapılmış olması.

Bu projenin ekonomik fiyatıyla otomasyon alanında eğitim veren diğer kurumlarda da yaygınlaşması hedefleniyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.