banner

Apple'ın yeni CEO'su Ashton Kutcher




Bir süredir gündemde olan Steve Jobs'un hayatını konu alan biyografi tarzındaki filmde Jobs'u canlandıracak olan ismin Ashton Kutcher olacağı açıklandı.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Steve Jobs'un ölümünün hemen ardından hayatını konu alan kitaplar piyasaya sürülmüştü. Bir süredir konuşulan Jobs'un hayatını konu alan filmin başrol oyuncusu ise nihayet belli oldu.

Jobs adını taşıyan filmde efsanevi CEO'yu canlandıracak olan isim Ashton Kutcher. Two and a Half Men dizisindeki rolünden ayrılacak olan genç oyuncunun yer alacağı filmin çekimlerinin mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Senaryosunu Matt Whiteley'in yazdığı filmin yönetmenliğini ise Joshua Michael Stern üstleniyor. Filmin isminin ise Jobs olacağı açıklandı.

Filmin çekimlerinin ne zaman tamamlanacağı ya da ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz kesin bilgiler verilmese de yapım ekibinin elinden gelen en hızlı şekilde filmi tamamlamak isteyeceği kesin.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.