banner

ÖSYM KPSS/1 yerleştirme sonuçlarını açıkladı




ÖSYM, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemlerini tamamladı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin sitesinden kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilirler.

kpss logoÖSYM, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemlerini tamamladı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin sitesinden kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilirler.

Yerleştirme sonuçları 7 Temmuz 2015 günü saat 14.30 itibariyle ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinde açıklandı.

ÖSYM'nin sitesinde yapılan açıklamada, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandığı bildirildi.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS-2015/1 sonuçlarına göre, ortaöğretim düzeyinde 2 bin 35 aday, önlisans düzeyinde 4 bin 119 aday, lisans düzeyinde 7 bin 52 aday, Devlet Personel Başkanlığı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleşti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.