banner

Öğrencileri ağlatan koşu




Bolu'da yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Yarışmaları 1. Kademe müsabakalarında mücadele eden sporcular, finiş çizgisini geçtiklerinde yere yığıldı.

Atletizm Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet takviminde yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Yarışmaları 1.Kademe müsabakaları Bolu'da yapıldı. Koşu öncesi futbol sahalarının belirli alanlarına şerit çekilerek yarış sahaları belirlendi. Karaçayır Spor Tesisleri'nde yapılan atletizm yarışlarına Bolu, Düzce, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Yalova ve Bilecik'ten 252 sporcu katıldı.

126 kız ve 126 erkek yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda sporcular zorlandı. Atletizm dalında geliştirilmek üzere onlarca sporcunun belirleneceği yarışlarda finiş çizgisini geçen öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Bazı öğrenciler koşunun verdiği yorgunlukla yere yatarken, antrenörler de yere yatan öğrencilerini ayağa kaldırmak için çaba sarf etti. Gözyaşlarına boğulan kız öğrencilere erkekler su vererek teselli etmeye çalıştı.

Yarış sonunda dereceye giren öğrenciler belirlenerek listelere adları yazıldı. Öğrenciler gözyaşlarıyla atletizm alanını terk etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.