banner

MEB sektör temsilcileriyle toplantı yaptı




Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileriyle sektör temsilcileri bir araya geldi.

meb şeffafAnayasa Mahkemesinin dershanelere ilişkin kararının ardından Milli Eğitim Bakanlığınca sektör temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel, TÖDER Başkan Yardımcısı Metin Özer, Özel Eğitim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKUR-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Hami Koç, Özel Dershaneler ve Özel Eğitim Kurumları Birliği Derneği (ÖZDEBİR) Başkanı Faruk Köprülü ve MEB'den bazı daire başkanları katıldı.

Toplantıda, Yüksek Mahkeme'nin dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin kararının ardından yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.