banner

26 okula vergi incelemesi




Kahramanmaraş'ta polis ekipleri, vergi kaçakçılığı iddiasıyla 26 özel okul ve eğitim kurumundaki dijital verileri inceliyor.

okul_vergiKahramanmaraş'ta, Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında vergi kaçakçılığı iddiasıyla 26 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Paralel Devlet Yapılanması'yla irtibatlı olduğu öne sürülen bazı özel eğitim kurumlarında vergi kaçakçılığı iddialarına yönelik çalışma başlattı. 

Bu çerçevede, polis ekipleri, vergi denetmenleri eşliğinde, Kahramanmaraş merkez ile Türkoğlu, Afşin, Göksun, Elbistan ve Andırın ilçelerindeki 26 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. 

Ekiplerin, özel okul ve dershanelerdeki dijital verileri ve bilgisayarları incelediği öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.