banner

Dört!..




Hıncal Uluç’un Sabah Gazetesi’ndeki eğitim yazısı.

hıncal uluç4+4+4 kavgasını inatlaşıp sürdürenlere inat sanki.. Haberi Yeni Asır'ın manşetinde okudum..

Tarihi Mithatpaşa Meslek Lisesi'nde öğrenciler, öğretmen odasını basıp, öğretmeni dövmüşler..

Tarihi dedim.. Geleneksel liseler, eğitimin doruklarıdır. Oralarda öğrenci olmak gurur meselesidir. Öğrenciler de bu gurura layık olmaya çalışırlar. Okulların örnek, gıpta edilen liseler olması bundandır..

Düşünebiliyor musunuz?. Öğretmen odası basıp hoca dövmek böyle bir okulda oluyorsa artık, anlayabiliyor musunuz, bu ülkede "Eğitim"in nereye geldiğini..

Oturup bunu tartışmamız lazım.. Talim Terbiye'de.. Milli Eğitim Bakanlığı'nda.. Milli Eğitim Komisyonu'nda.. Guruplarda.. Meclis'te..

Bilim adamlarımız, eğitimcilerimiz, pedagoglarımız tartışmalı, politikacılarımız tartışmalı "Biz nerde hata yapıyoruz, nasıl bir gençlik yetiştiriyoruz" diye..

Hayır onu tartışan yok.. İlle de 4+4+4 https://manlig-halsa.se/!..

İroniye bakar mısınız?.

Kaç öğrenci basmış, öğretmen odasını..

4!..

(Hıncal Uluç-sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.