banner

Liselilerin kız kavgası ölümle bitti




Burdur'da, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, bıçakla boynundan yaralanan lise 1'inci sınıf öğrencisi Burak Ok, kaldırıldığını hastanede hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan yaşları 12 ile 16 arasında değişen 9 öğrenci ise gözaltına alındı.

VURUP KAÇTI

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dün saat 17.00 sularında meydana gelen kavganın aynı kızdan hoşlannan Burak Ok ile H.T.'nin arasında başladığı öğrenildi. İki liselinin arkadaşlarının da karışmasıyla kavganın büyüdüğü belirtilirken kavgaya sonradan karışanlardan birinin kelebek tabir edilen bir bıçağı cebinden çıkarıp ilköğretim okulu öğrencisi H.T.'ye verdiği iddia edildi. H.T.'nin boynuna sapladığı bıçakla şah damarı kesilen Burak Ok, çevredekilerin yardımıyla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden genç liseli ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.T. ve arkadaşları kaçarak kayıplara karışırken ihbar üzerine gelen polis kavgaya karışan öğrencileri tek tek tespit etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenciler önce hastanede götürelerek ayakta tedavi edildi. 9 öğrenci tedavilerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.