banner

Rektörün gizemli ölümü!




Fransa’nın en prestijli okullarından Paris Siyasal Bilgiler Fakültesi/Science-Po’yu yoksul öğrencilere de açan rektörü Richard Descoings, New York’taki lüks otellerden Michelangelo’da çırılçıplak vaziyette ölü bulundu.

Odasında hiçbir saldırı ya da suç izi bulunmayan Descoings’nın esrarengiz ölümünün ardındaki sır perdesinin kaldırılması için soruşturma başlatıldı.

Manhattan’ın merkezindeki Michelangelo Otel’de, salı günü, New York saati ile 13.00’de cesedi bulunan Descoings, Birleşmiş Milletler tarafından dünyanın sayılı üniversitelerinin yöneticileri ile düzenlediği konferans için New York’ta bulunuyordu. Konferansa gelmediğini gören meslektaşlarının oteli araması üzerine odası açılan Descoings, otelin 7’nci katındaki odasında ölü bulundu.

İlk belirlemelere göre, odaya zorla girildiği ya da bir saldırıya ilişkin izler bulunmazken, New York Polis Şefi yardımcısı Paul Browne, 53 yaşındaki rektörün vücudunda da herhangi bir darp izine rastlanmadığını söyledi. Descoings’ın dizüstü bilgisayarı ve cep telefonunu otelin 3’üncü kat merdivenlerinde bulan New York polisi, rektörün odasında boş bir içki şişesi ve depresyon hapları da tespit etti. Savcılık, ilk otopsi sonuçlarının, toksikoloji ve diğer testlerin yapılması gerektiğini gösterdiğini açıkladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.