banner

Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı




2015-ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

son dakikaÖSYM, 2015 Ek Yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adaylar, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C kimlik numaları ve şifreleri ile öğrenebilirler. Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Kayıt işlemleri 31 Ağustos’ta başlıyor

ÖSYM’nin sitesinden yapılan duyuruya göre, bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili üniversite tarafından 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Adayların kayıt olmak için, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye kayıt için gerekli belgeler ile başvurmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.